Välj en sida

REA på Julsaker


Med enkla medel kan du skapa en mysig julkänsla i hemmet, dekorera och pynta med juldekorationer, glitter, julklappar eller kanske en krans på dörren.

Något som även underlättar är att Lagerhaus har REA på juldekorationer, för varför ska plånboken ta stryk varje år det blir jul? Passa på att inhandla julstjärnor, lyktor, ljusstakar och dekorationer för ett mysigt och juligt hem!

Den perfekta julklappen 2018 – Aroma Diffuser

 

JUST NU 15% rabatt, bara via oss med koden: inreda15

Är du på jakt efter årets julklapp 2018? som lyfter ditt hem under de gråa och trista dagarna? En produkt som skapar en mysig känsla, ett härligt ljus och en underbar doft? Då kan du ha nytta av en aroma diffuser, som är marknadens senaste tillskott inom heminredning. Med hjälp av utsökta essentiella oljor förvandlar aroma diffusern ett rum från en vanlig boplats till en zen-liknande oas som för tankarna till ett hemmaspa. Låter det intressant? Då föreslår vi att du fortsätter läsa.

VAD ÄR EN AROMA DIFFUSER?

En aroma diffuser är ett dekorativt föremål som enligt många är en unik produkt. Du köper en vara, men får fyra olika funktioner. För det första fungerar den som en stilren dekoration i antingen vitt eller marmorgrå, men du kan också välja att låta den lysa i sju olika färger. Den erbjuder således också ett mysigt ljus, som piggar upp dig under tråkiga höstdagar eller under vårens regniga perioder. Utöver detta utsöndrar den eteriska oljor som du själv får välja, vilket erbjuder härlig aromaterapi i ditt hem. Sist men inte minst förbättrar den luftfuktigheten, så att du slipper problem som torr hals, torr mun och liknande bekymmer. Aroma diffusern är därför en innovativ produkt som tar väldigt lite plats, men som ger oerhört mycket.

HUR FUNGERAR EN AROMA DIFFUSER?

Att använda en aroma diffuser är både enkelt och smidigt. Det enda du behöver är en doftolja och 100 ml vatten, som du häller i behållaren. Börja med att hälla i vattnet, och tillför sedan 2-3 droppar av oljan du önskar. Därefter kommer produkten att utsöndra en mist med fantastisk doft som fyller hela rummet och fungerar som balsam för själen. Experimentera gärna med olika dofter, så kan du skapa en doft som passar ditt befintliga sinnestillstånd. Ett annat tips är att ha flera olika aroma diffuser, så att du samtidigt kan ha olika dofter i olika rum, t.ex. lavendel i sovrummet, citrus i badrummet och en kryddig doft av jul i vardagsrummet! På så vis får du en spännande känsla i hemmet som gör hemmakvällarna till avslappnande och fridfulla stunder. Besök gärna Livehome.se för mer information och snygga aroma diffuser av optimal kvalitet.

 

Black Friday Sverige 2018 – håll koll på dessa butikerna

När Black Friday drar igång gäller det att vara på hugget för det finns så mycket butiker online idag. Därför är det bra att Ny Inredning finns som hjälper dig och håller koll på vilka inredningsbutiker som finns samt vilka som har bra erbjudanden. Black Friday i Sverige är såklart inte lika stort som i Amerika men de flesta butikerna sänker sina priser och ibland kan man spara tusenlappar!

Vi listar Några butiker som vi vet haft riktigt bra erbjudanden tidigare under Black Friday.

         

 

Black Friday 2018 – Ny inredning

Är det någon gång du verkligen ska passa på att fynda ny inredning så är det under Black Friday 2018.
Då har de flesta butikerna REA och vi kommer faktiskt hålla koll på vilka inredningsbutiker som kommer
ha de lägsta priserna! Confident Living har faktiskt 10% just nu på utvalda produkter, värm upp plånboken!

Klä dina väggar

KONST GER DITT HEM ETT NYTT LIV

Att klä väggarna med konst är något som är underskattat, det ger en helt unik känsla över rummet och känslan av äkta.
Du behöver inte vara kunnig inom konst för att köpa konst, du följer dig själv och din egna smak. Det bästa med konst
är att det inte finns några gränser och det är unikt!

När du kommer in i ett hem som har väggarna fyllda med konst får du känslan av att det är mysigt, unikt och det finns
mycket mer att titta på än bara gardiner och blommor. Något som också blivit väldigt populärt på den senaste tiden är
att ha en konstvägg. Det kan vara en vägg som man fyller med små/stora tavlor. Det häftiga är att man kan blanda hur
som helst med konst, foto, speglar, hängande skulpturer.. det är upp till dig!

Kolla in Artely som har ett brett sortiment av konstnärer med olika tekniker och stil.