Välj en sida

Botanium är ett nytt varumärke som gör produkter för odling inomhus. JUST NU 20% Rabatt!

En svensk uppfinning som hjälper dig att skapa en förträfflig odling utan att behöva ha gröna fingrar. Den hjälper dig att odla egna plantor, kryddor och blommor utan att ens behöva köpa jord. Botanium är en kruka som tillhandahåller en teknik som kallas hydroponik vilket är ett sätt som ger näring till dina plantor utan att inkräkta på naturen eller ta din tid. Plantan blir vattnad automatiskt med en perfekt dosering vilket gör att plantorna växer snabbare och får precis den näring som den behöver. Du slipper oro så som vilken jord du ska använda samt över- och undervattning. Nu kan du odla egna örter utan att behöva lägga ner timmar på rensning i rabatter eller bekämpning av insekter.

Besök Livehome.se

-e Mitch Unrein Womens Jersey