Välj en sida

 

JUST NU 15% rabatt, bara via oss med koden: inreda15

Är du på jakt efter årets julklapp 2018? som lyfter ditt hem under de gråa och trista dagarna? En produkt som skapar en mysig känsla, ett härligt ljus och en underbar doft? Då kan du ha nytta av en aroma diffuser, som är marknadens senaste tillskott inom heminredning. Med hjälp av utsökta essentiella oljor förvandlar aroma diffusern ett rum från en vanlig boplats till en zen-liknande oas som för tankarna till ett hemmaspa. Låter det intressant? Då föreslår vi att du fortsätter läsa.

VAD ÄR EN AROMA DIFFUSER?

En aroma diffuser är ett dekorativt föremål som enligt många är en unik produkt. Du köper en vara, men får fyra olika funktioner. För det första fungerar den som en stilren dekoration i antingen vitt eller marmorgrå, men du kan också välja att låta den lysa i sju olika färger. Den erbjuder således också ett mysigt ljus, som piggar upp dig under tråkiga höstdagar eller under vårens regniga perioder. Utöver detta utsöndrar den eteriska oljor som du själv får välja, vilket erbjuder härlig aromaterapi i ditt hem. Sist men inte minst förbättrar den luftfuktigheten, så att du slipper problem som torr hals, torr mun och liknande bekymmer. Aroma diffusern är därför en innovativ produkt som tar väldigt lite plats, men som ger oerhört mycket.

HUR FUNGERAR EN AROMA DIFFUSER?

Att använda en aroma diffuser är både enkelt och smidigt. Det enda du behöver är en doftolja och 100 ml vatten, som du häller i behållaren. Börja med att hälla i vattnet, och tillför sedan 2-3 droppar av oljan du önskar. Därefter kommer produkten att utsöndra en mist med fantastisk doft som fyller hela rummet och fungerar som balsam för själen. Experimentera gärna med olika dofter, så kan du skapa en doft som passar ditt befintliga sinnestillstånd. Ett annat tips är att ha flera olika aroma diffuser, så att du samtidigt kan ha olika dofter i olika rum, t.ex. lavendel i sovrummet, citrus i badrummet och en kryddig doft av jul i vardagsrummet! På så vis får du en spännande känsla i hemmet som gör hemmakvällarna till avslappnande och fridfulla stunder. Besök gärna Livehome.se för mer information och snygga aroma diffuser av optimal kvalitet.